Kjøp og salgsbetingelser

Sist oppdatert 02.April 2018

 

Kjøp av Horse Kit sine tjenester.
Du må være 18 år eller eldre for kjøpe våre varer og tjenester. Hvis du er under 18 år, må du ha tillatelse fra verge.

Bindingstid og Oppsigelsestid
Det er ingen bindingstid eller oppsigelsestid. Pakker som er bestilt/betalt før den 15. i hver mnd vil bli sendt.

Abonnement
Horse Kit er en abonnementstjeneste som fornyes automatisk (den datoen du bestilte på første gangen) hvis ikke annet er oppgitt (ved f.eks. gavehandel).

Bindingstid og Oppsigelsestid
Det er ingen bindingstid eller oppsigelsestid, du kan avslutte abonnementet når som helst via Min Side. Pakker som er bestilt/betalt før abonnementet stoppes eller pauses vil bli sendt.

Belasting av betalingskort
Vi forsøker å belaste ditt betalingskort når vi genererer en ordre, dette skjer automatisk den samme datoen hver måned, eller ved manuell generering av ordre (etter avtale med kunde).

Horsekit pakken blir bestilt uavhengig om du har dekning på kortet når ordren er generert. Vi forsøker å belaste ditt betalingskort inntil 4 ganger. Og pakken blir sendt når pengene er kommet inn på vår konto.

Brukeropplysninger
Horse Kit AS lagrer navn, telefon, epost og adresse til eget bruk. Kortinformasjon lagres ikke.

Brukeropplysninger vil ikke under noen omstendigheter bli solgt til tredjepart.

Bytte av varer
Om en vare er for liten til hest eller rytter kan den da byttes i passende størrelse. Kjøper betaler da returporto, og ny vare sendes i neste pakke (ved abonnement) eller i egen forsendelse.

Uavhentet pakke
Om en pakke ikke blir hentet på postkontoret innen 14 dager vil den bli sendt i retur til Horse Kit AS. Pakker som kommer i retur til oss kan sendes ut igjen mot ett gebyr på 50kr.

Angrerett
Jf. Angrerettloven §13, er du pliktig til å melde fra til selger 14 dager etter at du har mottatt varen dersom du ønsker å benytte deg av din rett til å angre på et kjøp.

Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side (jf. Angrerettloven § 12 punkt a).

Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd). Du kan altså ikke sende varen i oppkrav til oss. Er varen sendt gjennom posten eller annen selvstendig fraktfører skal den sendes tilbake på samme måte (jf. Angrerettloven §15 tredje ledd).

Angrerett gjelder kun ved forbrukerkjøp.

Foto
Ved å sende inn foto til Horse Kit AS, samtykker du at Horse Kit AS har full rettighet til fotoet, og har rettighet til å bruke og dele bildet, med og uten logo.

Reklame
Ved å registrere deg på HorseKit.no godtar du å motta reklame på e-post og/eller SMS. Vi sender kun ut relevant reklame og tilbud.

Ansvarsfraskrivelse
Horse Kit er kun formidler av hesteartikler og fraskriver seg alt ansvar hvis hesten ikke tåler produktet.